Site logo
Descriere Unitate

Cazare Craiova - Isalnita Casa Dobrescu. Tel: 0730 339 067.

Casa Dobrescu, situata in Isalnita, la 10 minute de Craiova, ofera camere cu 3 locuri de cazare, si camera cu 2 locuri. Camerele sunt dotate cu baie individuala, apa rece si apa calda curente, incalzire centralizata, televizor in fiecare camera. Internet wireless de mare viteza. Camerele noastre sunt primitoate, curate, continand mobilier pentru strictul necesar. Iarna camerele sunt incalzite, numai bune pentru a astepta clientii frigurosi. Angajatii nostri se ocupa zilnic de intretinerea curateniei in toate camerele.   Restaurantul Casa Dobrescu, situat chiar in incinta locatiei este un restaurant cu specific romanesc avand o capacitate de 45 de locuri. Aici clientii nostri pot servi meniuri a la carte dar si meniul zilei la preturi foarte bune. Foarte important pentru echipele detasate in Craiova! si anul acesta suntem bucurosi sa oferim servicii de catering clientilor nostri - livrarea mesei de pranz in santierele de lucrari. In acest fel, clientul nostru va beneficia de un pachet complet, nefiind nevoit sa apeleze la mai multi furnizori separati. La pachetele complete de cazare si 2-3 mese pe zi , clientii nostri beneficiaza de discount. Trebuie doar sa ne vizitati si sa negociem termenii si conditiile. In curtea interioara exista un gratar, unde clientii nostri isi pot pregati repede o cina in afara meniului de restaurant.
Ne adresam in primul rand firmelor cu lucrari in zona Craiova (CET 1, CET , Ford, Jiul s.a.) care detaseaza pe perioade mai lungi personal in zona Craiova. Avem experienta in astfel de contracte pe termen lung. Avem si modalitati flexibile pentru onorare contractelor dumneavoastra. Ne adaptam si va sustinem pentru perioade de timp de pina la 30 zile. Cu siguranta, alaturi de noi , veti gasi solutia de cazare a personalului dumneavoastra in conditii BUNE. Oamenii dvs va sustin, iar noi avem grija sa le aratam ca dumneavoastra va pasa de ei.
Avem experienta si cu grupurile sportive si ii asteptam oricand cu drag.   Din centru Craiovei (Buzesti) si pina la noi sunt fix 10.5 km. Suntem aproape de primaria Isalnita, o comuna in plina dezvoltare, cu toate utilitatile si infrastructura necesare.

In total detinem 45 camere a cate 3 locuri fiecare la primul etaj si inca 7 camere de 6 locuri plus un apartament spatios la al doilea etaj. Camerele sunt mobilate cu mobilier nou si sunt dotate cu bai individuale. In functie de nevoile clientilor, camerele mai mari pot avea 5 pana la 8 paturi individuale de o persoana.
ARATATI ANGAJATILOR DVS. CA VA PASA DE EI! CAZAREA SI MASA OFERITE LA CASA DOBRESCU, INSEAMNA CALITATE SUPERIOARA LA PRETURI FARA CONCURENTA!

CATERINGUL LA PUNCTUL DE LUCRU,  MODALITATILE DE PLATA, DISCOUNTUL ACORDAT PENTRU PACHET,TOATE OFERITE DE UN SINGUR FURNIZOR, NE FAC UNICI PE PIATA UNITATILOR DE CAZARE!

Facilitati Locatie

Parcare

Restaurant mic dejun

Wi Fi

Facilitati Camera

Dus si baie proprie

TV

AC

Frigider

Contact
 • Telefon
  0730339067
 • 0724584548
 • Email
  cazare.craiova@gmail.com
 • Website
  https://casadobrescu.ro/
 • No comments yet.
 • Add a review