Craiova Regim Hotelier 90 lei / zi. Garsonierele Rovine Craiova

Garsoniera Paris

Tarife cazare:
  • Pret single:
    90.00 RON
  • Pret double:
    90.00 RON

Observatii:

La Garsoniera Paris din Craiova,se pot caza simultan in garsoniera un numar de trei persoane ( de exemplu familie formata din trei membri - parinti si un copil ). Exista pat suplimentar de o persoana, extensibil.

Plata serviciilor de cazare se face in prima zi de cazare, in momentul in care clientului i se inmaneaza cheile de acces in garsoniera si cartela de acces in bloc. Se accepta plata cash in lei sau euro sau prin alte instrumente bancare; nu se accepta plata la sfarsitul perioadei de sedere, din motive evidente.  

Garsoniera Trend si Garsoniera Paris sunt situate in acelasi bloc, fiind ideale penru sederi medii si lungi. Fiecare garsoniera are masina de spalat rufe, internet cu semnal excelent in fiecare garsoniera, bucatarie utiliata complet si baie proprie. Exista balcon ca si loc pentru fumat. Paturile matrimoniale au saltele noi de buna calitate. Zona este linistita, iar izolarea fonica este excelenta. Nu se ofera cazare pentru mai putin de o noapte ( cateva ore ) si nu se primesc animale de companie.

Nu se ofera cazare pentru escorte sau dame de companie (exclus) ! ! !

Mai multe detalii legat de pozitionare: Garsoniera Paris se afla la 10-12 minute de mers pe jos  fata de Gara din Craiova si 10 minute tot de mers pe jos pana la cel mai mare mall din Craiova, Electroputere Parc, de pe Calea Bucuresti zona Viitorul.

Citeste termenii si conditiile de utilizare a apartamentelor si garsonierelor ce ofera cazare in regim hotelier in orasul Craiova >> http://cazare-craiova.blogspot.ro/2015/05/termeni-si-conditii-de-utilizare-pentru.html

Abonare Newsletter

Pentru abonare la newsletter introduceti adresa dumneavoastra de email in formularul de mai jos:

Oferte speciale