Cazare Craiova la vile si pensiuni. Pensiuni si vile Craiova 2022

Casa Dobrescu Isalnita

Descriere unitate:

OFERTA DE CAZARE CASA DOBRESCU ISALNITA PENTRU PROIECTUL JUMBO DIN CRAIOVA, CALEA SEVERINULUI:


1. Pentru luna februarie, 22 zile lucratoare, cu 2 weekenduri de decazare totalul pentru 15 persoane este: 19584 lei (Cazare in camera tripla, cu toate mesele de pranz inlcusiv in zilele de vineri cand se pleaca acasa, toate mesele de cina).

Total / persoana cazare si 2 mese = 57.8 lei/zi.


2. Pentru luna februarie, 22 zile lucratoare, cu 2 weekenduri de decazare totalul pentru 15 persoane este: 19980 lei (Cazare in camera tripla, toate de mesele de pranz inclusiv in zilele de vineri cand se pleaca acasa, FARA mesele de cina).

Total / persoana cazare si 1 masa = 60.54 lei/zi.


3. Pentru luna februarie, 22 zile lucratoare, cu 2 weekenduri de decazare totalul pentru 15 persoane este: 8800 lei (doar cazare in camera tripla, FARA A SERVI MESELE PRINCIPALE).

Total / persoana cazare fara mese = 26.67 lei/zi.


Preturile inlcud TVA 19% (nu avem TVA 5%, ceea ce va avantajeaza pe dvs.) si sunt valabile pana la data de 29.01.2020

 

 

Cazare Craiova - Isalnita Casa Dobrescu. Tel: 0730 339 067.   

Casa Dobrescu, situata in Isalnita, la 10 minute de Craiova, ofera camere cu 3 locuri de cazare, la doar 80 lei, camera cu 2 locuri la 75 lei. Camerele sunt dotate cu baie individuala, apa rece si apa calda curente, incalzire centralizata, televizor in fiecare camera. Internet wireless de mare viteza. Camerele noastre sunt primitoate, curate, continand mobilier pentru strictul necesar. Iarna camerele sunt incalzite, numai bune pentru a astepta clientii frigurosi. Angajatii nostri se ocupa zilnic de intretinerea curateniei in toate camerele.   Restaurantul Casa Dobrescu, situat chiar in incinta locatiei este un restaurant cu specific romanesc avand o capacitate de 45 de locuri. Aici clientii nostri pot servi meniuri a la carte dar si meniul zilei la preturi foarte bune. Foarte important pentru echipele detasate in Craiova! si anul acesta suntem bucurosi sa oferim servicii de catering clientilor nostri - livrarea mesei de pranz in santierele de lucrari. In acest fel, clientul nostru va beneficia de un pachet complet, nefiind nevoit sa apeleze la mai multi furnizori separati. La pachetele complete de cazare si 2-3 mese pe zi , clientii nostri beneficiaza de discount. Trebuie doar sa ne vizitati si sa negociem termenii si conditiile. In curtea interioara exista un gratar, unde clientii nostri isi pot pregati repede o cina in afara meniului de restaurant.
   Ne adresam in primul rand firmelor cu lucrari in zona Craiova (CET 1, CET , Ford, Jiul s.a.) care detaseaza pe perioade mai lungi personal in zona Craiova. Avem experienta in astfel de contracte pe termen lung. Avem si modalitati flexibile pentru onorare contractelor dumneavoastra. Ne adaptam si va sustinem pentru perioade de timp de pina la 30 zile. Cu siguranta, alaturi de noi , veti gasi solutia de cazare a personalului dumneavoastra in conditii BUNE. Oamenii dvs va sustin, iar noi avem grija sa le aratam ca dumneavoastra va pasa de ei. 
   Avem experienta si cu grupurile sportive si ii asteptam oricand cu drag.   Din centru Craiovei (Buzesti) si pina la noi sunt fix 10.5 km. Suntem aproape de primaria Isalnita, o comuna in plina dezvoltare, cu toate utilitatile si infrastructura necesare.

    In total detinem 45 camere a cate 3 locuri fiecare la primul etaj si inca 7 camere de 6 locuri plus un apartament spatios la al doilea etaj. Camerele sunt mobilate cu mobilier nou si sunt dotate cu bai individuale. In functie de nevoile clientilor, camerele mai mari pot avea 5 pana la 8 paturi individuale de o persoana.          
   Tariful pe camera cu 3 locuri este 80 lei tva inclus/zi/camera. Conditiile sunt optime, pretul este minim. Pretul pt micul dejun/persoana/zi este 10 lei tva inclus. 

Restaurantul CASA DOBRESCU - mai multe fotografii in acest link!

ARATATI ANGAJATILOR DVS. CA VA PASA DE EI! CAZAREA SI MASA OFERITE LA CASA DOBRESCU, INSEAMNA CALITATE SUPERIOARA LA PRETURI FARA CONCURENTA!

CATERINGUL LA PUNCTUL DE LUCRU,  MODALITATILE DE PLATA, DISCOUNTUL ACORDAT PENTRU PACHET,TOATE OFERITE DE UN SINGUR FURNIZOR, NE FAC UNICI PE PIATA UNITATILOR DE CAZARE!


Facilitati cazare:
  • restaurantrestaurant
  • aer conditionataer conditionat
  • salon mic dejunsalon mic dejun
  • organizare petreceriorganizare petreceri
  • televizortelevizor
  • barbar
  • parcareparcare
  • frigiderfrigider
  • internetinternet
Harta cazare:
Abonare Newsletter

Pentru abonare la newsletter introduceti adresa dumneavoastra de email in formularul de mai jos:

Oferte speciale