Cazare Craiova la vile si pensiuni. Pensiuni si vile Craiova 2019

Pensiunea RIXOS 5 margarete

Descriere unitate:

Pensiunea Rixos, singura pensiune de 5 margarete din orasul Craiova. Eleganta si rafinata, dar in acelasi timp calda si primitoare, pensiunea este potrivita atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica. Ca oaspete al nostru, veti descoperi ca Rixos este mai mult decat o pensiune, este o experienta minunata ce imbina luxul discret cu o personalitate primitoare, locul in care gusturi si dorinte diferite sunt satisfacute armonios intr-o ambianta placuta, departe de zgomotul orasului, spre exterior, aflandu-se la 1,5 Km departare de Uzina Ford din Craiova. Pensiunea noastra ofera servicii de cazare în 4 camere de lux, într-o ambianta de bun gust, confort si rafinament. Camerele îmbina eleganta decoratiunilor cu utilitatea tehnologiei moderne, creând o atmosfera calda, familiara, prietenoasa. Structura de primire dispune de 7 locuri standard în apartamente moderne, fiecare cu propria personalitate. Designul, mobilierul si decoratiunile confera un farmec aparte fiecarui apartament, creând un cadru ideal pentru odihna si relaxare. Pensiunea dispune de personal calificat, întotdeauna pregatit pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Receptia pensiunii va sta la dispozitie pentru rezervari si plati, pentru o rezolvare rapida a formalitatilor de cazare, pentru recomandari si informatii. Ne caracterizam ca o gazda ideala, orientati spre calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.
 Facilitati Pensiunea Rixos    
In pensiunea Rixos te vei bucura de un cadru intim de relaxare si liniste, in care tu, familia sau prietenii, veti fi rasfatati pe toata durata intregului sejur.    
Pensiunea este dotata cu 4 camere complet mobilate si utilate, o camera single si trei camere duble, bar deschis non-stop in incinta pensiunii, minibar, AC si televizor LCD in fiecare camera, living dotat cu plasma 3D, bucatarie moderna complet mobilata si utilata, terasa acoperita dotata cu video-proiector, loc pentru fumat in incinta pensiunii, internet Wi-Fi gratuit pentru clienti pe toata suprafata pensiunii, foisor, loc de joaca pentru copii, gratar, o superba gradina plina de verdeata completata de o cascada si iazuri cu pesti exotici si testoase, parcare proprie, paza, birou si o piscina cu 20 de sezlonguri.  
Pensiunea Rixos va ofera 6 nopti de cazare in camere de lux la pret de 5. Platiti 5 nopti, iar Pensiunea Rixos va ofera o a 6-a noapte gratuit. Acestea nu trebuie sa fie consecutive, se pot acumula pe parcursul timpului. 
 Servicii
Pensiunea Rixos va ofera servicii complete de cazare, organizare de mese festive, petrecerea timpului liber si relaxare unde va stau la dispozitie o piscina cu 20 de locuri, living dotat cu plasma 3D pentru vizionarea de filme, televiziune prin cablu non-stop, o superba gradina plina de verdeata completata de o cascada si iazuri cu pesti exotici, o colectie impresionanta de crapi japonezi si testoase, internet Wi-Fi pe toata suprafata pensiunii, toate acestea fiind gratuite pentru clientii nostri.    
Se ofera la cerere trezirea clientilor, transportul contra cost, informatii despre mijloacele de transport, posibilitatea de a plati cu cardul, posibilitatea de a trimite sau de a primi faxuri.     
Pensiunea va ofera de asemenea si servicii de catering a la carte si organizarea de evenimente (onomastice, majorate, petreceri, etc.). 
Piscina
Printre principalele atractii la Pensiunea Rixos se afla piscina care este construita si echipata la cele mai inalte standarde. Spatiul de langa piscina este completat de 20 de sezlonguri reprezentand numarul maxim de persoane admis la piscina. Intrarea la piscina este libera pentru clientii pensiunii.    
Piscina poate fi accesata si de persoanele care nu fac parte dintre clientii pensiunii, pentru acestia percepandu-se o taxa de intrare de 20 Ron care include un sezlong, un suc, o bere sau o cafea, acces la barul pensiunii si la terasa.    
Piscina Rixos este deschisa si noaptea cand intrarea este doar 10 Ron pentru aceleasi facilitati.


Facilitati cazare:
  • aer conditionataer conditionat
  • salon mic dejunsalon mic dejun
  • televizortelevizor
  • minibarminibar
  • frigiderfrigider
  • internetinternet
Harta cazare:
Abonare Newsletter

Pentru abonare la newsletter introduceti adresa dumneavoastra de email in formularul de mai jos: