Craiova Regim Hotelier 90 lei / zi. Garsonierele Rovine Craiova

Garsoniera TREND

Comentariu cazare:
Nume si prenume :
Adresa de e-mail :
Comentariu :
Cod de siguranta :
Lista comentarii unitate de cazare:
 • Comentariu Miu Teofil
  Mult peste asteptari.Am fost ca si expozant la targul apicol, iar pt editia urmatoare mi-am facut deja rezervare.
 • Comentariu Kohler
  Very cosy place to stay at Trend studio. Nice and clean. The shets and pillow very clean.
  All the amenties working properly wifi, air con..
  Thank you for budget accommodation and great features!
 • Comentariu Ecaterina Mindrila
  Stimata doamna/ stimate domn,

  imi puteti spune daca spatiul de cazare, Gasorniera TREND este disponibila in perioada 23-27 decembrie 2017 pentru o familie de 2 persoane si 2 copii mici ( 3 si respectiv 5 ani)? Multumesc
 • Comentariu ADMIN
  Pentru 7-10 zile sau chiar mai mult, garsoniera reprezinta cea mai buna varianta de cazare atat ca pret cat si ca dotari. Ideale pentru sederi medii si lungi pentru familii sau cupluri care vin in Craiova.
 • Comentariu dzW230ahh
  Wow! Great to find a post with such a clear mesgsae!
 • Comentariu ADMIN
  In Garsoniera Trend exista acces la internet prin cablu (conectarea unui laptop prin fir la internet) dar si acces wireless, WI-FI gratuit, pentru a accesa internetul cu smartfon-uri, tableta, s.a.
 • Comentariu Ropotan Claudiu
  Scria cineva aici ca balconul este mic la garsoniere. Da, dar macar exista balcon unde sa poti fuma! Eu am mai fost cazat la si apartamentele de la ultimul etaj, la mansarda, si acolo nu exista balcon deloc. Deci? Ce e de preferat? Sa nu mai vorbim cum se aude ploaia care cade pe acoperis de tabla acolo la mansarda! Eu prefer garsoniera, etaj intermediar, cu balcon mic, dar util. Numai bine!
 • Comentariu ClientX
  Garsoniera Trend este frumos amenajata. In baie in special, totul este nou, si se vede ca este renovata de curand. Pretul este cel mai bun pentru 2 persoane.
 • Comentariu Mirela
  Garsoniera este destul de incapatoare in comparatie cu camerele de la hotel. Bucataria este bonus! Acelasi lucru pot spune despre masina de spalat, internet. Bonus si avantaj client...
 • Comentariu Udrea
  Blocul fata de Auchan si Electroputere Parc este la 500 m distanta. Am optat pentru aceasta varianta fiind foarte aproape. Fotografiile sunt reale, din apartament. Conditii decente, mobilier ok. Zona linistita.
Abonare Newsletter

Pentru abonare la newsletter introduceti adresa dumneavoastra de email in formularul de mai jos: